Berichten box

Hoe ziet jouw ideale binnenstad eruit? 

Een vraag aan alle ondernemers en bewoners van Harlingen,

Een vraag om inzicht te krijgen in wat jij als ondernemer of als inwoner van Harlingen belangrijk vindt. Hoe denk jij dat wonen, werken en vrijetijdsbesteding harmonieus samen kunnen gaan? Kortom, hoe denk jij dat de binnenstad van Harlingen er uit moet zien.

Op basis van een aantal thema’s zoals: bereikbaarheid, aankleding, onderhoud, handhaving, laden/lossen van vrachtwagen, terrassen en horeca, horen we graag wat jij vindt van onze huidige binnenstad. Wat is mooi of goed, wat kan verbeterd worden en welke wensen heb je ten aanzien van deze thema’s?

Alle antwoorden en opmerkingen bundelen wij en presenteren dit tijdens onze informatie avond op een nader te bepalen datum begin 2019. 

Samen met de gemeente Harlingen kijken wij vervolgens aan welke wensen en behoeften er op de korte- en mogelijk lange termijn invulling kan worden gegeven.

De inleverdatum is gesloten op 21 december. De datum voor de informatieavond zal hier en op facebook bekend worden gemaakt.