Berichten box

Bijeenkomst Businessclub Ondernemend Harlingen 13 oktober Entrepotgebouw 

‘Pak je agenda want op woensdag 13 oktober a.s. organiseren we vanuit de Businessclub van Ondernemend Harlingen – eindelijk – weer eens een bijeenkomst! Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom in het Entrepotgebouw in Harlingen.

Op het programma staat onze Algemene Ledenvergadering waarin we een update willen geven over het bestuur, financiën en andere zaken. Daarnaast natuurlijk ook vooral veel bijpraten, ontmoeten, eten, borrelen en andere gezelligheid.’

Het programma

17.00 – 18.00 Inloop

18.00 – 19.00 Walking diner

19.00 – 20.00 Algemene ledenvergadering

20.00 – 22.00 Netwerkborrel

Schrijf je nu in

Als je aanwezig wilt zijn meld je dan nu gelijk aan via het aanmeldformulier zodat we rekening kunnen houden met je/jullie komst en er een nette badge voor je/jullie klaar ligt.

Introducee welkom!

Wil je iemand meenemen die mogelijk lid kan worden van Ondernemend Harlingen dan is diegene van harte welkom. Schrijf de introducee wel ff in.

Hopelijk zien we jou samen met alle andere leden van Ondernemend Harlingen op woensdag 13 oktober in Entrepotgebouw. Tot dan!

Neem je Coronacheck app en ID bewijs mee

In het kader van de geldende regels over het coronatoegangsbewijs dienen we bij entree te controleren op coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs. Vergeet daarom niet je Coronacheck app en ID bewijs mee te nemen.

Businessclub Ondernemend Harlingen

Menno Mensonides, Olaf Hermus en Marco van der Voorn.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.