Berichten box

Op dinsdagavond 10 mei vanaf 19.00 uur organiseren we vanuit de Businessclub van Ondernemend Harlingen een bijeenkomst bij Levels. We hebben een niet te missen programma vanuit zowel inhoud als gezelligheid , met twee sprekers en een uitgebreide netwerkborrel.

Harlingen, hoezo ‘welkom’ aan zee?

– Door Drs. Wouter de Vries jr. – Docent dienstenmarketing

Hij was houthakker, straatveger en kibboets vrijwilliger maar doceerde ook jaren dienstenmarketing aan de vrije universiteit van Amsterdam. Wouter de Vries jr. is een van de belangrijkste auteurs en sprekers op zijn vakgebied. Hij heeft maar liefst 14 boeken geschreven over marketing en management.

Zijn verhaal gaat over zijn bezoek als toerist aan Harlingen . Hij zal ons confronteren én inspireren met zijn beeld en ervaring vanuit de bezoeker aan Harlingen. Want , hoe welkom zijn bezoekers in Harlingen?

Wouter put uit 30 jaar ervaring en heeft meer dan 500 bedrijven geholpen. Zijn lezing is een vorm van infotainment: een ongekende vakkennis gekoppeld aan humor. Er wordt gelachen, het werkt inspirerend én het snijdt hout.

Sociaaleconomisch actieprogramma Harlingen en Waadhoeke

– Door Jeroen de Boer – programmateam SEAP

De gemeenten Harlingen en Waadhoeke slaan de handen ineen voor een sterke regio: samen met Ondernemers en Onderwijs hebben zij de gezamenlijke ambitie voor brede welvaart, economie en welzijn vertaald naar een Sociaaleconomisch Actieprogramma voor de komende 10 jaar.

Jeroen de Boer (Auto de Boer) is namens ons als ondernemers actief in het programmateam . Hij zal een korte pitch geven met een samenvatting van de activiteiten die op dit moment  worden uitgevoerd en wat het SEAP voor ons kan betekenen.

Netwerkborrel

Gedurende de hele avond is er alle ruimte voor ontmoeten, bijpraten en gezelligheid. Levels serveert de drankjes en hapjes en we hopen zo rond 22.30 uur af te sluiten.

Aanmelden

Meld je snel aan en noteer de datum in je agenda: dinsdagavond 10 mei vanaf 19.00 uur @Levels. We zien je dan!

We vinden het belangrijk om nieuwe mensen te leren kennen en anderen in contact te brengen met Ondernemend Harlingen. Je kunt daarom een (zakelijke) introducee meenemen naar de bijeenkomst.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.