Welkom aan Zee

HARLINGEN, de belangrijkste havenstad van Friesland, karakteristiek, monumentaal, maritiem en gastvrij. Een stad met vele mogelijkheden voor zowel bedrijven, bewoners als bezoekers.

Ondernemend Harlingen is er voor àlle ondernemers in Harlingen en directe omgeving en komt op voor jouw belangen zodat jij optimaal kunt ondernemen en presteren.

Ondernemend Harlingen stimuleert onderlinge samenwerking, het delen van kennis, ideeën en ambities en is gesprekspartner van onder andere de Gemeente Harlingen.

Ondernemend Harlingen is de spreekbuis voor jou!

Het Ondernemersfonds

Het Ondernemersfonds wordt gevuld met bijdragen van de gemeente Harlingen en binnenstadondernemers die een reclame-uiting hebben.

Lees meer

Businessclub

De Business Club is een onderdeel van Ondernemend Harlingen. Met het lidmaatschap van Ondernemend Harlingen heb je automatisch toegang tot deze club.

Lees meer

Ondernemend Harlingen actueel

 

Van zaterdag 16 november tot en met dinsdag 31 december 2019 ontvangt iedere klant bij elke besteding een lot met uniek lotnummer (op=op). Trekking is in de tweede week van januari 2020. Winnende loten worden bekend gemaakt via Harlingen Boeit, Facebook, Harlinger Courant en deze website.

Actievoorwaarden

Aanmelden ondernemer

Info-loterij-2019-ondernemers-1.pdf (39 downloads)

Komende activiteiten

  1. Bestuursvergadering

    4 november @ 19:30 - 21:30
  2. Eindejaarsloterij 2019

    16 november - 31 december
  3. Businessclub event

    20 november @ 19:30 - 22:30

Regel je aanvraag

Het Ondernemersfonds is bedoeld om de collectieve bestedingen van ondernemers in de gemeente Harlingen te financieren. Door de collectieve aanpak wordt free-riders problematiek tegengegaan. Bovendien wordt met eigen geld de slagkracht van ondernemers vergroot: ondernemers kunnen zelf dingen mogelijk maken, zonder aan te hoeven kloppen bij de gemeente.

Daarnaast stimuleert het fonds samenwerking tussen de verschillende ondernemers, organisaties en sectoren in Harlingen. Door een reclamebelastingheffing dragen alle ondernemingen en organisaties in Harlingen in zone en A en B van Harlingen evenredig bij aan het fonds.

Via de vereniging waar de ondernemers bij zijn aangesloten, kunnen aanvragen voor collectieve bestedingen worden gedaan.

SUBSIDIE AANVRAGEN