Aanmeldpagina bijeenkomst Visser ATR

De Business Club organiseert op dinsdag 22 mei een bedrijfsbezoek aan Visser ATR. De inloop is vanaf 17.00 en we eindigen rond 21.00. Alle leden van Ondernemend Harlingen zijn van harte welkom.

Visser Afvalverwerking, Transport en Recycling is in Harlingen en omgeving een vertrouwd gezicht. Als een van de eerste leden van Ondernemend Harlingen nemen ze ons graag mee in het verhaal van het familiebedrijf die al meer dan 60 jaar in Harlingen actief is. We krijgen een presentatie, een rondleiding door het bedrijf en een diner die op deze avond wordt verzorgt door restaurant Ons. We besluiten de avond met een netwerkborrel. Er zijn zoals elke bijeenkomst van de Business Club (naast het lidmaatschap) geen extra kosten. Een mooie gelegenheid om eens achter de schermen te kijken van dit Harlinger bedrijf en om leden van Ondernemend Harlingen beter te leren kennen.

Wil je aanwezig zijn? Meld je hieronder aan.

We vinden het belangrijk om nieuwe mensen te leren kennen en anderen in contact te brengen met Ondernemend Harlingen. Je kunt daarom een (zakelijke) introducee meenemen naar de bijeenkomst.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid maar wil je lid worden? Voor slechts 120 euro per jaar ben je lid van Ondernemend Harlingen en kun je alle bijeenkomsten van de Business Club bijwonen. Word nu lid en meld je daarna aan voor de bijeenkomst.