Aanmeldpagina "Toerist in eigen stad"

‘Toerist in eigen stad’

Als Ondernemende Harlinger heb je direct of indirect te maken met bezoekers van Harlingen. Toeristen, dagjesmensen, gasten en alle anderen die Harlingen ervaren, er geld uitgeven en hun indruk van Harlingen met anderen delen. Mensen die een belangrijke bijdrage leveren in de economie van Harlingen voor nu en in de toekomst. Maar wat kunnen die bezoekers zoal doen en hoe ervaren ze dat?

Op dinsdag 11 september organiseren we vanuit de businessclub van Ondernemend Harlingen onze 2e bijeenkomst voor leden. Deze keer doen we dat in het thema ‘Toerist in eigen stad’. We bezoeken meerdere highlights en proberen stil te staan bij wat je als bezoeker kunt ervaren en wat we er – als Ondernemende Harlingers – mee kunnen. Natuurlijk wordt er ook gedacht aan de inwendige mens. Als een soort van walking dinner staat op elke locatie een hapje voor ons klaar. Welke unieke plekken dit zijn blijft nog een verrassing , we starten tussen 17:00 en 17:30 in Restaurant Zeezicht.

Een leuke gelegenheid om te netwerken, kennis te delen en inspiratie op te doen. Je kunt een collega ondernemer als introducé meenemen. Deelname is gratis.

 

Wil je er bij  zijn? Meld je hieronder aan.

We vinden het belangrijk om nieuwe mensen te leren kennen en anderen in contact te brengen met Ondernemend Harlingen. Je kunt daarom een (zakelijke) introducee meenemen naar de bijeenkomst.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid maar wil je lid worden? Voor slechts 120 euro per jaar ben je lid van Ondernemend Harlingen en kun je alle bijeenkomsten van de Business Club bijwonen. Word nu lid en betaal slechts 60 euro voor 2018, meld je daarna aan voor de bijeenkomst.