Informatie voor ondernemers december actie

In de maand december organiseert Ondernemend Harlingen een loten-actie! 10 geldprijzen van ieder 449,= euro!

Van zaterdag 1 december tot en met maandag 31 december 2018 ontvang de klant bij elke 10 euro (maximum 10 loten per besteding) een december lot met uniek lotnummer. De trekking vindt plaats in de eerste week van januari 2019 door notaris Jelsma Koelma. Winnende loten worden bekendgemaakt via www.ondernemendharlingen.nl, Harlingen Boeit, Facebook en de Harlinger Courant. 

Deelname is gratis voor alle winkeliers en horecagelegenheden in Harlingen*

Loten zijn, zoals nu verwacht, beschikbaar vanaf vrijdagmiddag 30 november en kunnen worden afgehaald bij Jozef, For Him Menswear aan de Voorstraat 29 in Harlingen. Bij aanmelding kun je er ook voor kiezen om ze te laten bezorgen.  Bewaar de lotnummers goed om vervolgens in te leveren na afloop van de actie.

Het is een op=op actie, ben je door je loten heen, informeer dan even bij Jozef – 06 45556368- of hij nog voorraad heeft.

Je kunt je aanmelden voor deelname aan de actie via deze link  ,we horen ook graag of je niet mee doet, dan vallen we je niet meer lastig.

Wil je meer informatie? Loop even binnen bij Jozef of stuur een mail naar info@ondernemendharlingen.nl

*dit betreft winkeliers en horecagelegenheden die reclamebelasting betalen en betalende leden die in het buitengebied hun onderneming hebben

 

Kijk hier voor de Actievoorwaarden

Download Poster December Actie (58 downloads)