Lid worden

Leden van OH komen niet alleen uit het bedrijfsleven, maar ook uit de middenstand, de dienstverlening en andere sectoren van de bedrijvigheid in Harlingen en directe omgeving.

Als lid kunnen toetreden : alle ondernemers, bedrijfsleiders, directeuren en bestuurders die één of meer bedrijven uitoefenen in Harlingen of directe omgeving. Ook starters. Voorwaarde is wel dat je een Kamer Van Koophandel inschrijving hebt.

De contributie wordt jaarlijks op de ledenvergadering vastgesteld. Voor 2022 bedraagt het voorstel voor deze contributie € 10,= per maand, derhalve € 120 ,= per jaar. Indien je je aanmeldt na 1 juli wordt de contributie gehalveerd en betaal je € 60,= voor de rest van het jaar.

Ben jij een startende ondernemer onder de 25? Klik dan hier

Word lid want: “samen staan we sterker ” en “samenwerking leidt tot resultaten” !

Nog niet overtuigd? Kom dan eerst een keer sfeer proeven tijdens één van onze bijeenkomsten. Kijk hiervoor op onze agenda. Heb je vragen? Neem dan contact op.

Ook lid worden van Ondernemend Harlingen? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Na aanmelding ontvang je als extra stap een email om te bevestigen dat je de nieuwsbrief voor leden van Ondernemend Harlingen wilt ontvangen.
reCAPTCHA is required.

Extra contactpersoon

Hier kun je een extra contactpersoon inschrijven voor de nieuwsbrief voor leden

Ben jij een actieve, betrokken ondernemer in de gemeente Harlingen met visie? Sta je te popelen om buiten de muren van jouw pand te kijken? En verder dan jouw industriegebied of winkelstraat? Verder dan alleen Harlingen? Wellicht ben jij de bestuurder of toezichthouder die Ondernemend Harlingen zoekt!