Berichten box

Op dinsdagavond 10 mei vanaf 19.00 uur organiseren we vanuit de Businessclub van Ondernemend Harlingen een bijeenkomst bij Levels. We hebben een niet te missen programma vanuit zowel inhoud als gezelligheid , met twee sprekers en een uitgebreide netwerkborrel.

Harlingen, hoezo ‘welkom’ aan zee?

– Door Drs. Wouter de Vries jr. – Docent dienstenmarketing

Hij was houthakker, straatveger en kibboets vrijwilliger maar doceerde ook jaren dienstenmarketing aan de vrije universiteit van Amsterdam. Wouter de Vries jr. is een van de belangrijkste auteurs en sprekers op zijn vakgebied. Hij heeft maar liefst 14 boeken geschreven over marketing en management.

Zijn verhaal gaat over zijn bezoek als toerist aan Harlingen . Hij zal ons confronteren én inspireren met zijn beeld en ervaring vanuit de bezoeker aan Harlingen. Want , hoe welkom zijn bezoekers in Harlingen?

Wouter put uit 30 jaar ervaring en heeft meer dan 500 bedrijven geholpen. Zijn lezing is een vorm van infotainment: een ongekende vakkennis gekoppeld aan humor. Er wordt gelachen, het werkt inspirerend én het snijdt hout.

Sociaaleconomisch actieprogramma Harlingen en Waadhoeke

– Door Jeroen de Boer – programmateam SEAP

De gemeenten Harlingen en Waadhoeke slaan de handen ineen voor een sterke regio: samen met Ondernemers en Onderwijs hebben zij de gezamenlijke ambitie voor brede welvaart, economie en welzijn vertaald naar een Sociaaleconomisch Actieprogramma voor de komende 10 jaar.

Jeroen de Boer (Auto de Boer) is namens ons als ondernemers actief in het programmateam . Hij zal een korte pitch geven met een samenvatting van de activiteiten die op dit moment  worden uitgevoerd en wat het SEAP voor ons kan betekenen.

Netwerkborrel

Gedurende de hele avond is er alle ruimte voor ontmoeten, bijpraten en gezelligheid. Levels serveert de drankjes en hapjes en we hopen zo rond 22.30 uur af te sluiten.

Aanmelden

Meld je snel aan en noteer de datum in je agenda: dinsdagavond 10 mei vanaf 19.00 uur @Levels. We zien je dan!

We vinden het belangrijk om nieuwe mensen te leren kennen en anderen in contact te brengen met Ondernemend Harlingen. Je kunt daarom een (zakelijke) introducee meenemen naar de bijeenkomst.

Bijeenkomst Businessclub Ondernemend Harlingen 13 oktober Entrepotgebouw 

‘Pak je agenda want op woensdag 13 oktober a.s. organiseren we vanuit de Businessclub van Ondernemend Harlingen – eindelijk – weer eens een bijeenkomst! Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom in het Entrepotgebouw in Harlingen.

Op het programma staat onze Algemene Ledenvergadering waarin we een update willen geven over het bestuur, financiën en andere zaken. Daarnaast natuurlijk ook vooral veel bijpraten, ontmoeten, eten, borrelen en andere gezelligheid.’

Het programma

17.00 – 18.00 Inloop

18.00 – 19.00 Walking diner

19.00 – 20.00 Algemene ledenvergadering

20.00 – 22.00 Netwerkborrel

Schrijf je nu in

Als je aanwezig wilt zijn meld je dan nu gelijk aan via het aanmeldformulier zodat we rekening kunnen houden met je/jullie komst en er een nette badge voor je/jullie klaar ligt.

Introducee welkom!

Wil je iemand meenemen die mogelijk lid kan worden van Ondernemend Harlingen dan is diegene van harte welkom. Schrijf de introducee wel ff in.

Hopelijk zien we jou samen met alle andere leden van Ondernemend Harlingen op woensdag 13 oktober in Entrepotgebouw. Tot dan!

Neem je Coronacheck app en ID bewijs mee

In het kader van de geldende regels over het coronatoegangsbewijs dienen we bij entree te controleren op coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs. Vergeet daarom niet je Coronacheck app en ID bewijs mee te nemen.

Businessclub Ondernemend Harlingen

Menno Mensonides, Olaf Hermus en Marco van der Voorn.

De Businessclub van Ondernemend Harlingen nodigde haar leden uit voor een Nautisch Nieuwjaarsontbijt op donderdagochtend 23 januari op zeilschip de Store Bealt!

Een gezellig ontbijtbuffet, verzorgd door Bakkerij Elsinga.

Paul Scheffer vertelde namens de Verenigde Bruine Zeilvaart Harlingen over het verleden van de Store Bealt en de opkomst van de chartervaart en de bruine vloot. Gezellig elkaar de hand schudden, bijpraten, terugkijken en vooruitzien!

Foto Joachim de Ruijter