Berichten box

De Businessclub van Ondernemend Harlingen nodigde haar leden uit voor een Nautisch Nieuwjaarsontbijt op donderdagochtend 23 januari op zeilschip de Store Bealt!

Een gezellig ontbijtbuffet, verzorgd door Bakkerij Elsinga.

Paul Scheffer vertelde namens de Verenigde Bruine Zeilvaart Harlingen over het verleden van de Store Bealt en de opkomst van de chartervaart en de bruine vloot. Gezellig elkaar de hand schudden, bijpraten, terugkijken en vooruitzien!

Foto Joachim de Ruijter

De Businessclub van Ondernemend Harlingen organiseerde op woensdag 20 november 2019 een Meet & Greet Pubquiz op in de Lichtboei in Harlingen.

Tijdens deze avond kwamen de raadsleden van de Gemeente Harlingen kennis maken met Ondernemend Harlingen. De raad gaat regelmatig op werkbezoek om onder andere bedrijven beter te leren kennen en deze keer was dit Ondernemend Harlingen. Omdat wij een vereniging zijn met leden uit alle bedrijfstakken deden wij deze meet en greet middels een pubquiz.

Oergezellig en ontzettend gelachen!

Foto Joachim de Ruijter

Als Ouwe Seun varen & Culinair Buiteneten

De leden van Ondernemend Harlingen stapten dinsdag 10 september aan boord van een gezellig bootje met kapitein en vaarden door de grachten en vaarten in en om ons mooie Harlingen met aansluitend in het weiland bij de Zeehoeve een Ofyr (soort barbecue) en een pizzaoven onder leiding van twee topchefs. Het was zeker genieten met prachtig weer, kortom alles klopte!