Berichten box

Dinsdagochtend 11 december 7:30, de Gamma Harlingen, het is er een gezellige boel, de deuren gaan open de gedekte tafels staan klaar voor ruim 50 Harlinger ondernemers. Een heerlijk gevarieerd ontbijt verzorgd door Bakkerij Elsinga staat klaar.
 
Vele handen worden geschud en in een gezellige sfeer tussen de stellingen van de GAMMA werden de ondernemers bijgepraat door Burgemeester Roel Sluiter.
 
Lekkere koffie van Menno Mensonides, smakelijke broodjes, verse jus en iedereen was met het juiste been uit bed gestapt. Kortom een fantastisch samenzijn met een goede vibe!
 
Samen bereiken we meer, en samen komen we tot mooie gesprekken en plannen voor Harlingen!
Ondernemend Harlingen, is er voor jou!
Foto’s : Jeannette Wouthuis fotografie

Hoe ziet jouw ideale binnenstad eruit? 

Een vraag aan alle ondernemers en bewoners van Harlingen,

Een vraag om inzicht te krijgen in wat jij als ondernemer of als inwoner van Harlingen belangrijk vindt. Hoe denk jij dat wonen, werken en vrijetijdsbesteding harmonieus samen kunnen gaan? Kortom, hoe denk jij dat de binnenstad van Harlingen er uit moet zien.

Op basis van een aantal thema’s zoals: bereikbaarheid, aankleding, onderhoud, handhaving, laden/lossen van vrachtwagen, terrassen en horeca, horen we graag wat jij vindt van onze huidige binnenstad. Wat is mooi of goed, wat kan verbeterd worden en welke wensen heb je ten aanzien van deze thema’s?

Alle antwoorden en opmerkingen bundelen wij en presenteren dit tijdens onze informatie avond op een nader te bepalen datum begin 2019. 

Samen met de gemeente Harlingen kijken wij vervolgens aan welke wensen en behoeften er op de korte- en mogelijk lange termijn invulling kan worden gegeven.

Wil je de vragenlijst liever zelf eerst printen?  Lever hem ingevuld in voor 20 december bij Jozef Dijkstra (For Him Menswear), Voorstraat 29 of stuur op naar Ondernemend Harlingen Postbus 190, 8860 AD Harlingen

Ga hier naar de online vragenlijst

Download en print de vragenlijst (20 downloads)

 

December actie met 10 grote geldprijzen van ieder 449,= euro!

Van zaterdag 1 december tot en met maandag 31 december 2018 ontvang je bij elke 10 euro (maximum 10 loten per besteding en op=op) een december lot met een uniek lotnummer. Bewaar dit lot goed!

De trekking vindt plaats in de eerste week van januari 2019 door notaris Jelsma Koelma. Winnende loten worden bekendgemaakt via www.ondernemendharlingen.nl, Harlingen Boeit, Facebook en de Harlinger Courant.

Klik hier voor deelnemende winkeliers en horeca

Actievoorwaarden

Informatie voor ondernemers : klik hier