Berichten box

Nieuwjaarsbijeenkomst Ondernemend Harlingen

Een blik op onze toekomst door trendwatcher Peter Ros’

Peter Ros biedt met humor én inhoud inzicht in een andere manier van leren, werken en organiseren. Op het podium, in schrift én ontmoeting”

 

  • dinsdag 15 januari
  • inloop tussen 17.30 – 18.30 uur
  • einde 22.00 uur
  • locatie: Strandpaviljoen ‘t Zilt Harlingen

 

 

In deze prille start van 2019 kijken we vooruit. Wat staat ons als ondernemers te wachten en hoe kunnen we daarop inspelen?
Op dinsdag 15 januari ben je welkom in ’t Zilt om samen met alle Ondernemende Harlingers het nieuwe jaar in te luiden.

Trendwatcher Peter Ros zal je meenemen in zijn visie op de toekomst en welke gevolgen dat mogelijk voor ons heeft.

Laten we samen genieten van deze bevlogen spreker, van heerlijke hapjes en samen toosten op het nieuwe jaar!

 

Business Club Ondernemend Harlingen
Marco, Menno en Olaf

 

Meld je hier nu aan!

Dinsdagochtend 11 december 7:30, de Gamma Harlingen, het is er een gezellige boel, de deuren gaan open de gedekte tafels staan klaar voor ruim 50 Harlinger ondernemers. Een heerlijk gevarieerd ontbijt verzorgd door Bakkerij Elsinga staat klaar.
 
Vele handen worden geschud en in een gezellige sfeer tussen de stellingen van de GAMMA werden de ondernemers bijgepraat door Burgemeester Roel Sluiter.
 
Lekkere koffie van Menno Mensonides, smakelijke broodjes, verse jus en iedereen was met het juiste been uit bed gestapt. Kortom een fantastisch samenzijn met een goede vibe!
 
Samen bereiken we meer, en samen komen we tot mooie gesprekken en plannen voor Harlingen!
Ondernemend Harlingen, is er voor jou!
Foto’s : Jeannette Wouthuis fotografie

Hoe ziet jouw ideale binnenstad eruit? 

Een vraag aan alle ondernemers en bewoners van Harlingen,

Een vraag om inzicht te krijgen in wat jij als ondernemer of als inwoner van Harlingen belangrijk vindt. Hoe denk jij dat wonen, werken en vrijetijdsbesteding harmonieus samen kunnen gaan? Kortom, hoe denk jij dat de binnenstad van Harlingen er uit moet zien.

Op basis van een aantal thema’s zoals: bereikbaarheid, aankleding, onderhoud, handhaving, laden/lossen van vrachtwagen, terrassen en horeca, horen we graag wat jij vindt van onze huidige binnenstad. Wat is mooi of goed, wat kan verbeterd worden en welke wensen heb je ten aanzien van deze thema’s?

Alle antwoorden en opmerkingen bundelen wij en presenteren dit tijdens onze informatie avond op een nader te bepalen datum begin 2019. 

Samen met de gemeente Harlingen kijken wij vervolgens aan welke wensen en behoeften er op de korte- en mogelijk lange termijn invulling kan worden gegeven.

De inleverdatum is gesloten op 21 december. De datum voor de informatieavond zal hier en op facebook bekend worden gemaakt.