Berichten box

Bijeenkomst Businessclub Ondernemend Harlingen 13 oktober Entrepotgebouw 

‘Pak je agenda want op woensdag 13 oktober a.s. organiseren we vanuit de Businessclub van Ondernemend Harlingen – eindelijk – weer eens een bijeenkomst! Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom in het Entrepotgebouw in Harlingen.

Op het programma staat onze Algemene Ledenvergadering waarin we een update willen geven over het bestuur, financiën en andere zaken. Daarnaast natuurlijk ook vooral veel bijpraten, ontmoeten, eten, borrelen en andere gezelligheid.’

Het programma

17.00 – 18.00 Inloop

18.00 – 19.00 Walking diner

19.00 – 20.00 Algemene ledenvergadering

20.00 – 22.00 Netwerkborrel

Schrijf je nu in

Als je aanwezig wilt zijn meld je dan nu gelijk aan via het aanmeldformulier zodat we rekening kunnen houden met je/jullie komst en er een nette badge voor je/jullie klaar ligt.

Introducee welkom!

Wil je iemand meenemen die mogelijk lid kan worden van Ondernemend Harlingen dan is diegene van harte welkom. Schrijf de introducee wel ff in.

Hopelijk zien we jou samen met alle andere leden van Ondernemend Harlingen op woensdag 13 oktober in Entrepotgebouw. Tot dan!

Neem je Coronacheck app en ID bewijs mee

In het kader van de geldende regels over het coronatoegangsbewijs dienen we bij entree te controleren op coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs. Vergeet daarom niet je Coronacheck app en ID bewijs mee te nemen.

Businessclub Ondernemend Harlingen

Menno Mensonides, Olaf Hermus en Marco van der Voorn.

De Businessclub van Ondernemend Harlingen nodigde haar leden uit voor een Nautisch Nieuwjaarsontbijt op donderdagochtend 23 januari op zeilschip de Store Bealt!

Een gezellig ontbijtbuffet, verzorgd door Bakkerij Elsinga.

Paul Scheffer vertelde namens de Verenigde Bruine Zeilvaart Harlingen over het verleden van de Store Bealt en de opkomst van de chartervaart en de bruine vloot. Gezellig elkaar de hand schudden, bijpraten, terugkijken en vooruitzien!

Foto Joachim de Ruijter

De Businessclub van Ondernemend Harlingen organiseerde op woensdag 20 november 2019 een Meet & Greet Pubquiz op in de Lichtboei in Harlingen.

Tijdens deze avond kwamen de raadsleden van de Gemeente Harlingen kennis maken met Ondernemend Harlingen. De raad gaat regelmatig op werkbezoek om onder andere bedrijven beter te leren kennen en deze keer was dit Ondernemend Harlingen. Omdat wij een vereniging zijn met leden uit alle bedrijfstakken deden wij deze meet en greet middels een pubquiz.

Oergezellig en ontzettend gelachen!

Foto Joachim de Ruijter