Poll openingstijden en zondagen

Wij willen graag jouw mening!

De afgelopen jaren is het winkelgedrag van de bezoeker veranderd, landelijk. De koopavonden zijn niet meer van die betekenis zoals ooit het geval was. Het flaneren en sociale gebeuren is naar de achtergrond verschoven en de gerichte aankoop is toegenomen.
De praktijk laat op dit moment zien dat een bezoeker in Harlingen niet altijd meer weet waar hij aan toe is. Is er nu een koopavond? Of alleen in de zomer? Is het de tweede zondag van de maand koopzondag? Of alleen in de zomer? Winkels zijn niet collectief open, steeds meer winkels gaan om 17:30 dicht, zijn tijdelijk op koopavond gesloten of op de 2e zondag. Sommige zijn in de zomer elke zondag open, sommige helemaal niet.
Om het voor de bezoeker duidelijker te maken willen wij heel graag onderzoeken waar nu de behoefte ligt bij de ondernemer en kunnen we misschien met deze gegevens kijken waar we in overleg kunnen invullen en of aanpassen.
Sommige winkels zijn op maandag al om 9 uur of 10 uur open, wat zou jij willen? (Je zou Harlingen uniek kunnen maken door het promoten van bijvoorbeeld een shopmaandag, veel steden zijn ‘s ochtends gesloten)
Vermelding
Op de website van Ondernemend Harlingen willen we graag vermelden welke winkels wanneer open zijn op koopavond etc. om duidelijk te zijn naar de bezoeker toe.  Wil jij hier bij staan? Geef hieronder aan hoe. Dit willen we ook naar de gemeentelijke website communiceren en Harlingen Boeit.
De poll zal vertrouwlijk behandeld worden en slechts de gewenste vermelding van de openingstijden voor op de website worden gepubliceerd op www.ondernemendharlingen.nl