Lid worden startende ondernemer

1e jaar gratis lidmaatschap voor startende ondernemer:

Ben jij die ondernemer die niet ouder is dan 25 jaar en niet langer dan 1 jaar (te rekenen vanaf de datum van aanvang lidmaatschap) staat ingeschreven bij de Kvk? Dan kun jij voor 1 jaar gratis lid worden bij OH.

Het lidmaatschap gaat in op de dag dat je je aanmeldt en eindigt 1 jaar na die datum, daarna gelden de gewone lidmaatschapsregels.

Het bestuur zou het leuk vinden dat je je een keer op een bestuursvergadering komt voorstellen. Dan kunnen we elkaar beter leren kennen. Wellicht kunnen we je ergens mee helpen of heb je zelf leuke ideeen om jezelf goed zichtbaar te maken als ondernemer binnen onze club. Want ons netwerk is er niet alleen voor jou, het is de bedoeling dat anderen ook iets wijzer van jou worden. Netwerken isĀ geven en nemen. Kom je er ook bij ?

Ook lid worden van Ondernemend Harlingen? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Na aanmelding ontvang je als extra stap een email om te bevestigen dat je de nieuwsbrief voor leden van Ondernemend Harlingen wilt ontvangen.
reCAPTCHA is required.

Extra contactpersoon

Hier kun je een extra contactpersoon inschrijven voor de nieuwsbrief voor leden

Ben jij een actieve, betrokken ondernemer in de gemeente Harlingen met visie? Sta je te popelen om buiten de muren van jouw pand te kijken? En verder dan jouw industriegebied of winkelstraat? Verder dan alleen Harlingen? Wellicht ben jij de bestuurder of toezichthouder die Ondernemend Harlingen zoekt!